071 - 799 84 30

Al jaren uw schilder in Leiden

Uw ervaren schildersbedrijf in Leiden

Bladert de verf van uw buitenmuur af en is de verflaag hoognodig toe aan vervanging? Is het jaren geleden dat uw deuren en kozijnen een likje verf hebben gehad? Bent u op zoek naar een professional die uw muren opnieuw kan verven? Als u woont in Leiden of omgeving, dan kunt u terecht bij De vakman. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Onze medewerkers werken graag hard voor u om tot het gewenste resultaat te komen.

Voordelen van een schildersbedrijf

Wellicht heeft u iemand in de familie die goed kan schilderen? Of kunt zelf goed met een kwast overweg? Dan is het natuurlijk fijn als u veel zelf kunt doen. Toch kan het inschakelen van een schildersbedrijf veel voordelen hebben. Zo kunnen wij op ieder gewenst tijdstip voor u aan de slag, ook als u zelf aan het werk bent. U bent niet afhankelijk van de agenda van uw familielid: wij passen ons graag aan uw agenda aan. Het scheelt u ook heel veel tijd als u het verf- en schilderwerk uit handen geeft. Zo komt u gewoon toe aan uw werk en eventuele hobby’s, terwijl de schildersklus zo geklaard is.
Bent u niet helemaal zeker van een bepaalde kleur of soort lak? Wij geven u graag adviezen voordat wij beginnen met het schilderwerk. Zo kunt u rustig de juiste keuze voor uzelf maken en zorgen wij ervoor dat het strak en professioneel uitgevoerd wordt.

Schroom niet en neem gerust contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 071 - 799 84 30. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Ons werkgebied

Leiden, Delft, Leidschendam, Voorschoten, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Katwijk aan Zee.

Waarom ons bedrijf?

  • Ervaren specialisten
  • Ruime garantie schilderswerkzaamheden
  • Snelle service

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 071 - 799 84 30.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

  • Latex spuiten
  • Buitenschilderwerk
  • Monumentale restauratie
  • Hout reparatie
  • Wandafwerking

Werkgebied

Leiden, Delft, Leidschendam, Voorschoten, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Katwijk aan Zee.

Hoofdvestiging