0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Leiden

De binnenschilder die uw huis laat leven

Een klein beetje kleur kan uw interieur doen opleven. Maar welke kleur moet u kiezen? En waar heeft dit het grootste effect? Onze schilders zijn de ervaren binnenschilder die u kan helpen met het antwoord op deze vragen. Voordat we beginnen met uw schilderwerk lopen we op locatie de mogelijkheden met u door en laten we zien wat we voor u kunnen betekenen.

Kleine en grote werkzaamheden

Geen enkele schilderklus binnenshuis is te groot voor ons. Van het schuren en aflakken van deuren tot het aanpakken van wanden en plafonds: we zijn u graag van dienst. Een greep uit de schilderwerkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren:

  • deuren en kozijnen;
  • wanden en plafonds;
  • latex spuiten;
  • trappen;
  • keukens;
  • badkamers.

Staat uw klus er niet tussen? Dan is de kans groot dat we u toch kunnen helpen. Neem contact op met onze schilders om de mogelijkheden door te spreken.

Snel geholpen in Leiden

U bent bij ons altijd direct aan de beurt. Na het eerste telefonische contact komen we altijd binnen 48 uur bij u langs voor een bezichtiging.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606