071 - 799 84 30

Al jaren uw schilder in Leiden

Muur verven in Leiden

Stel: u heeft een nieuwe woning gekocht of gehuurd en u bent druk bezig met het bedenken van de indeling. Naast de vloeren en het interieur, zijn de muren één van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Wat voor kleur wilt u op uw muren? Wilt u dezelfde kleuren voor zowel boven als beneden gebruiken? Past een bepaalde kleur bij uw uitgezochte vloer en interieur? Er zijn genoeg keuzes die gemaakt moeten worden voordat u kunt beginnen met het verven of sauzen van uw muur. Voor professioneel advies en een strakke uitvoering belt u De vakman. Met meer dan 25 jaar ervaring werken wij snel en efficiënt. Uw muren worden door onze medewerkers professioneel behandeld en zijn na afloop een echte eyecatcher.

Nette afwerking

Een echte doe-het-zelver gaat het liefst zelf aan de slag. De grote stukken lukken vaak wel, maar de kleine hoekjes zijn het lastigst. Vooral als u een gekleurde muur naast een witte muur saust. Dit is erg precies werk, wat weer veel tijd kost. Wilt u er zeker van zijn dat uw muren strak in de verf staan? Wilt u zelf liever tijd overhouden voor andere dingen binnen uw verhuizing? Geef het schilderwerk dan uit handen! Neem contact op met de medewerkers van De vakman via ons telefoonnummer: 071 - 799 84 30. Naast dat onze specialisten uw muren verven, kunnen wij uw binnenmuren ook spuiten. Met onze moderne technieken en middelen ziet uw muur er als nieuw uit. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u!

Ons werkgebied

Leiden, Delft, Leidschendam, Voorschoten, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Katwijk aan Zee.

Waarom ons bedrijf?

  • Ervaren specialisten
  • Ruime garantie schilderswerkzaamheden
  • Snelle service

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 071 - 799 84 30.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

  • Latex spuiten
  • Buitenschilderwerk
  • Monumentale restauratie
  • Hout reparatie
  • Wandafwerking

Werkgebied

Leiden, Delft, Leidschendam, Voorschoten, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Katwijk aan Zee.

Hoofdvestiging