071 - 799 84 30

Al jaren uw schilder in Leiden

Onderhoud schilderwerk in Leiden

Verf heeft een houdbaarheidsdatum van ongeveer een tot drie jaar. Daarna kan het voorkomen dat uw verflaag op uw buitenmuur begint af te bladeren, of dat uw verf op uw kozijn binnen sterk verouderd is. Het is voor het onderhoud van uw deuren, kozijnen of muren daarom van belang dat alles goed onderhouden wordt. In de regio Leiden kunt u een beroep doen op De vakman. Onze medewerkers onderhouden uw schilderwerk graag!

Een onderhoudsplan voor uw schilderwerk

Wilt u meerdere onderdelen in uw huis laten beschilderen? Dan is het niet verstandig om alles tegelijkertijd aan te pakken. Een kozijn kan meerdere verflagen nodig hebben, terwijl een deur na een laag klaar kan zijn. Om bij te kunnen houden welk onderdeel wat en wanneer aangepakt moet worden, is het verstandiger om in stappen te werken. Om alles in kaart te brengen, kunnen onze medewerkers een onderhoudsplan voor het schilderwerk opstellen. Hierin staat precies beschreven welk onderdeel wanneer wordt aangepakt, en op welke wijze. Zobent u volledig op de hoogte van wat er in uw woning gebeurt. U weet precies wat u uit handen geeft en hoe er gewerkt wordt. Dat is voor ons en voor u erg fijn! Neem daarom in Leiden of omgeving contact op met De vakman. Onze medewerkers informeren u graag over onze mogelijkheden en samen komen we tot een passende oplossing voor uw schilderwerk. Aarzel niet!

Ons werkgebied

Leiden, Delft, Leidschendam, Voorschoten, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Katwijk aan Zee.

Waarom ons bedrijf?

  • Ervaren specialisten
  • Ruime garantie schilderswerkzaamheden
  • Snelle service

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 071 - 799 84 30.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

  • Latex spuiten
  • Buitenschilderwerk
  • Monumentale restauratie
  • Hout reparatie
  • Wandafwerking

Werkgebied

Leiden, Delft, Leidschendam, Voorschoten, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Katwijk aan Zee.

Hoofdvestiging