071 - 799 84 30

Al jaren uw schilder in Leiden

Buitenmuur verven in Leiden

Hoe is het gesteld met de staat van uw buitenmuren? Hoewel het van veraf goed kan lijken, kan het tegenvallen als u van dichtbij een kritische blik werpt. Verf op een buitenmuur heeft een levensduur van drie tot vijf jaar. Daarna is het hoog tijd om de muur opnieuw te verven. Een nieuwe verflaag is goed voor uw muur, omdat de muur door deze laag verf goed bestand is tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast geeft een nieuw geverfde buitenmuur uw huis een verzorgde uitstraling. Wilt u het professioneel aanpakken? Schakel dan De vakman in. Onze vakmensen zijn werkzaam in Leiden en hebben veel ervaring in het verven van buitenmuren of het schilderen van de buitengevel.

Onze aanpak bij buitenmuur verven

Onze vakmensen maken gebruik van de nieuwste methodes en technieken om uw buitengevel of buitenmuur een nieuwe uitstraling te geven. Van te voren bereiden wij alles tot in den puntjes voor. Wij bespreken graag onze werkwijze met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Uw buitenmuur wordt eerst grondig gereinigd met onze middelen. Wellicht heeft u kleine gaatjes in uw muur of scheuren? Dit repareren wij moeiteloos voor u. Nadat uw buitenmuur volledig gereinigd is, gaan wij te werk met onze schilderstechnieken. Uw muur ziet er na afloop weer als nieuw uit!

Ons werkgebied

Leiden, Delft, Leidschendam, Voorschoten, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Katwijk aan Zee.

Waarom ons bedrijf?

  • Ervaren specialisten
  • Ruime garantie schilderswerkzaamheden
  • Snelle service

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 071 - 799 84 30.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

  • Latex spuiten
  • Buitenschilderwerk
  • Monumentale restauratie
  • Hout reparatie
  • Wandafwerking

Werkgebied

Leiden, Delft, Leidschendam, Voorschoten, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Katwijk aan Zee.

Hoofdvestiging