0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Leiden

De kwalitatieve buitenschilder in Leiden

Buitenschilderwerk heeft niet alleen een esthetische, maar ook een belangrijke praktische functie. Bij ons schildersbedrijf pakt de buitenschilder elke grote en kleine schilderklus aan het exterieur van uw woning op. Het maakt hierbij niet uit of u woont in een modern nieuwbouwpand of een karakteristiek oud pand. Onze buitenschilder verzorgt elke gevel tot in de puntjes.

Onze werkzaamheden

We zijn meer dan schilder alleen. Ook uw restauratie- en reparatiewerkzaamheden zijn bij ons in goede handen. Schakel onze schilders in voor:

  • schilderwerk;
  • houtwerk;
  • kozijnen;
  • deuren;
  • hekwerken;
  • muren.

Kwaliteit en vakmanschap

Wilt u er zeker van zijn dat uw woning de komende jaren strak in de verf zit? Sluit dan een onderhoudsplan bij ons af. Wij zorgen ervoor dat het schilderwerk van uw woning het hele jaar door op de juiste manier wordt onderhouden. Of het nu gaat om een kleine onderhoudsklus of juist om het schilderen van al uw kozijnen; wij pakken elke klus vakkundig aan en zorgen ervoor dat uw pand er netjes uitziet.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606