0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Leiden

De winterschilder in Leiden

De winter is een goede periode om uw schilderwerk te laten oppakken. Onze vakmannen staan het hele jaar door voor u klaar en werken ook in de koude wintermaanden snel en vakkundig. We voeren in het naseizoen zowel binnen- als buitenschilderwerk uit en stellen een scherpe offerte voor u op.

Gereduceerd tarief

In het laagseizoen krijgen we in de regel minder opdrachten binnen. Om het inhuren van schilders in deze periode toch te stimuleren werken we als winterschilder tegen een gereduceerd tarief. De kortingen kunnen in deze periode oplopen tot enkele tientallen procenten. Natuurlijk levert u nooit in op kwaliteit.

Door slimme ontwikkelingen op het gebied van verf kunnen we in de wintermaanden zowel uw binnen- als buitenschilderwerk uit te voeren. Met sneldrogende verf is het mogelijk om het exterieur van uw woning ook bij lage temperaturen aan te pakken. We schermen de te schilderen oppervlakken goed af en dus houden we onze kwaliteitsstandaard het hele jaar door hoog.

Klaar voor het voorjaar

Na onze werkzaamheden is uw woning helemaal klaar voor het voorjaar. Wanneer de zon op uw ramen valt zijn er bij u geen beschadigde kozijnen zichtbaar maar schittert uw huis in optimale staat. Wilt u dat ook? Maak dan tussen 21 november en 21 maart een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606