071 - 799 84 30

Al jaren uw schilder in Leiden

De winterschilder in Leiden

De winter is een goede periode om uw schilderwerk te laten oppakken. Onze vakmannen staan het hele jaar door voor u klaar en werken ook in de koude wintermaanden snel en vakkundig. We voeren in het naseizoen zowel binnen- als buitenschilderwerk uit en stellen een scherpe offerte voor u op.

Gereduceerd tarief

In het laagseizoen krijgen we in de regel minder opdrachten binnen. Om het inhuren van schilders in deze periode toch te stimuleren werken we als winterschilder tegen een gereduceerd tarief. De kortingen kunnen in deze periode oplopen tot enkele tientallen procenten. Natuurlijk levert u nooit in op kwaliteit.

Door slimme ontwikkelingen op het gebied van verf kunnen we in de wintermaanden zowel uw binnen- als buitenschilderwerk uit te voeren. Met sneldrogende verf is het mogelijk om het exterieur van uw woning ook bij lage temperaturen aan te pakken. We schermen de te schilderen oppervlakken goed af en dus houden we onze kwaliteitsstandaard het hele jaar door hoog.

Klaar voor het voorjaar

Na onze werkzaamheden is uw woning helemaal klaar voor het voorjaar. Wanneer de zon op uw ramen valt zijn er bij u geen beschadigde kozijnen zichtbaar maar schittert uw huis in optimale staat. Wilt u dat ook? Maak dan tussen 21 november en 21 maart een afspraak.

Ons werkgebied

Leiden, Delft, Leidschendam, Voorschoten, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Katwijk aan Zee.

Waarom ons bedrijf?

  • Ervaren specialisten
  • Ruime garantie schilderswerkzaamheden
  • Snelle service

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 071 - 799 84 30.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

  • Latex spuiten
  • Buitenschilderwerk
  • Monumentale restauratie
  • Hout reparatie
  • Wandafwerking

Werkgebied

Leiden, Delft, Leidschendam, Voorschoten, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Katwijk aan Zee.

Hoofdvestiging