071 - 799 84 30

Al jaren uw schilder in Leiden

Deuren en kozijnen verven in Leiden

Heeft u houten kozijnen in uw woning  maar ziet u ze liever wit? Heeft u meerdere lagen grondverf en lakverf geprobeerd, maar dekt de verf niet goed? Of zijn de deuren in uw woning nodig toe aan een likje verf? Dan kan De vakman u de oplossing bieden. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schilderen van onder andere kozijnen en deuren. Onze specialisten komen graag bij u thuis om u in te lichten over onze methodes en mogelijkheden.

Veelgemaakte fouten

Veel mensen die zelf de raamkozijnen schilderen gebruiken schilderstape. Zo kunt u netjes te werk gaan en voorkomt u dat er verf op de ramen komt. Maar wanneer de verf eenmaal droog is, is het vaak lastig om de schilderstape weer te verwijderen. Losse stukken tape kunnen op het raam blijven zitten of de gehele tape is niet los te krijgen. In sommige gevallen komt het voor dat wanneer de tape verwijderd wordt, bepaalde hoeken van een kozijn niet geverfd zijn. De tape hield dit hoekje namelijk tegen. Dat is zonde, omdat het dan weer opnieuw moet gebeuren. Wilt u deze problemen voorkomen? Laat het schilderen van uw deuren en kozijnen dan over aan de professionals van De vakman. Met onze eigen technieken schilderen wij uw kozijnen netjes en strak, precies zoals u het wilt.

Ons werkgebied

Leiden, Delft, Leidschendam, Voorschoten, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Katwijk aan Zee.

Waarom ons bedrijf?

  • Ervaren specialisten
  • Ruime garantie schilderswerkzaamheden
  • Snelle service

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 071 - 799 84 30.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

  • Latex spuiten
  • Buitenschilderwerk
  • Monumentale restauratie
  • Hout reparatie
  • Wandafwerking

Werkgebied

Leiden, Delft, Leidschendam, Voorschoten, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Katwijk aan Zee.

Hoofdvestiging