0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Leiden

Deuren en kozijnen verven in Leiden

Heeft u houten kozijnen in uw woning  maar ziet u ze liever wit? Heeft u meerdere lagen grondverf en lakverf geprobeerd, maar dekt de verf niet goed? Of zijn de deuren in uw woning nodig toe aan een likje verf? Dan kan de door ons aangedragen professional u de oplossing bieden. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schilderen van onder andere kozijnen en deuren. Onze specialisten komen graag bij u thuis om u in te lichten over onze methodes en mogelijkheden.

Veelgemaakte fouten

Veel mensen die zelf de raamkozijnen schilderen gebruiken schilderstape. Zo kunt u netjes te werk gaan en voorkomt u dat er verf op de ramen komt. Maar wanneer de verf eenmaal droog is, is het vaak lastig om de schilderstape weer te verwijderen. Losse stukken tape kunnen op het raam blijven zitten of de gehele tape is niet los te krijgen. In sommige gevallen komt het voor dat wanneer de tape verwijderd wordt, bepaalde hoeken van een kozijn niet geverfd zijn. De tape hield dit hoekje namelijk tegen. Dat is zonde, omdat het dan weer opnieuw moet gebeuren. Wilt u deze problemen voorkomen? Laat het schilderen van uw deuren en kozijnen dan over aan de professionals van de door ons aangedragen professional. Met onze eigen technieken schilderen wij uw kozijnen netjes en strak, precies zoals u het wilt.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606