0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Leiden

Professionele wandafwerking in Leiden

Wandafwerking is veel meer dan alleen een lik verf. Bij ons schildersbedrijf bieden we u graag alle opties en kunnen we u helpen om uw complete woning af te werken. Van schilderwerk tot stucwerk en behang: we realiseren altijd het beste resultaat.

Wat we voor u kunnen betekenen

Naast vakschilder zijn we ook klusjesman en expert op het gebied van afwerking. Bent u op zoek naar een vakman voor de afwerking van uw nieuwbouwwoning? Wilt u graag een totaal andere sfeer in huis creëren? Of bent u op zoek naar de specialist die uw monumentale pand weer laat schitteren? Neem dan contact met ons op. In ons uitgebreide dienstenpakket vindt u onze andere de volgende werkzaamheden:

  • schilderwerk;
  • spuitwerk;
  • behangen.

Behangen

Met behang kunt u een unieke en originele sfeer in uw woning creëren. Kiest u voor behang met structuur in uw woonkamer? Of gaat u voor een vrolijk motief in de kinderkamer? Wij bieden u vele mogelijkheden en vertellen u daar graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606