071 - 799 84 30

Al jaren uw schilder in Leiden

Specialist in spacken in Leiden

Wilt u uw wanden of plafonds laten afwerken met spack? Dit is een snelle, eenvoudige en goedkope manier om voor een fraaie uitstraling van uw woning te zorgen. Spackwerk wordt standaard in het wit gedaan, maar kan tegenwoordig tegen een meerprijs in alle kleuren worden aangebracht. Wilt u gebruikmaken van deze vorm van spuitwerk? Voor een spackbedrijf in de regio Leiden kunt u terecht bij onze vakmannen.

Plafond of muren spacken

Wanneer u voor spackwerk kiest, bent u verzekerd van een onderhoudsarm en kwalitatief resultaat. Misschien bent u bang dat spuitwerk voor overlast en rommel in huis zorgt. Maar doordat wij alles goed afplakken, kunt u erop vertrouwen dat u niet te maken krijgt met verf op ongewenste plekken in uw woning.

Spack wordt in twee lagen aangebracht. Na de eerste laag wordt er afgemest: we egaliseren de ondergrond en werken daarbij mogelijke oneffenheden weg. Bij de tweede laag wordt er een korrellaag aangebracht. Voor de korrel kan uit diverse diktes worden gekozen. Een grove structuur laat een muur er extra uitspringen, een fijne korrel is geschikt voor een gladde ondergrond.

Wilt u een muur of plafond spacken? Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Als ervaren spacker kunt u op ons rekenen!

Ons werkgebied

Leiden, Delft, Leidschendam, Voorschoten, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Katwijk aan Zee.

Waarom ons bedrijf?

  • Ervaren specialisten
  • Ruime garantie schilderswerkzaamheden
  • Snelle service

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 071 - 799 84 30.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

  • Latex spuiten
  • Buitenschilderwerk
  • Monumentale restauratie
  • Hout reparatie
  • Wandafwerking

Werkgebied

Leiden, Delft, Leidschendam, Voorschoten, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Katwijk aan Zee.

Hoofdvestiging